Project "Heldenhof" in Houthalen-Helchteren
Project "Heldenhof"
Oudstrijderslaan, 3530 Houthalen-Helchteren
vanaf € 146.000
 •  3 kamers
 • 152 - 172 m²
Project "Heldenhof"
Oudstrijderslaan, 3530 Houthalen-Helchteren
vanaf € 146.000
 •  3 kamers
 • 152 - 172 m²

Heerlijk vertoeven in het Heldenhof

Hedendaags huizen in het Heldenhof

De Oudstrijderslaan in Houthalen-Helchteren vormt de setting van nieuwbouwproject het ‘Heldenhof’. De naam is een rake knipoog naar de rijke oorlogsgeschiedenis van de gemeente. Het project behelst zes halfopen bebouwingen in een modern jasje met oog voor detail. Door de laagbouw, met slechts één verdieping, gaat het project volledig op in de groene omgeving van de wijk rond de Oudstrijderslaan en creëren we een huiselijk gevoel, zonder in te boeten op luxe en afwerkingsgraad.
 
De moderne woningen rijzen per twee eenheden in dezelfde lichte of donkere gevelsteen. In elk van de drie eigentijdse volumes is er aandacht voor een specifieke materiaalkeuze. Net door die diversiteit in materiaal, vult het project de nood aan exclusiviteit in. Geen eenheidsworst dus! De verspringingen in volumes en ramen leveren een speels beeld op. En met beplating in dezelfde kleur als de ramen, legt elke unit opnieuw eigen accenten.

Meer over het project

 • Houthalen-Helchteren: een plek om graag te zijn

  Houthalen-Helchteren: een plek om graag te zijn

  Strategisch gelegen tussen het Nationaal Park Hoge Kempen en de voornaamste snelwegen in Vlaanderen, ligt Houthalen-Helchteren. Met maar liefst drie groene recreatiedomeinen, waaronder het veelzijdige Kelchterhoef ‘De Plas’ en wild- en wandelpark Molenheide, vormt de gemeente een ideale omgeving om te ontsnappen aan het drukke leven. Natuurdomein Ten Haagdoornheide, in het oosten van de gemeente, biedt ook heel wat magnifieke wandelroutes voor de actieve liefhebbers. Liever een balletje slaan? De aangrenzende Limburg Golf & Country Club is de ideale groene ondergrond om je balvaardigheden op scherp te zetten.

  In het centrum snuistert de doorwinterde shopper tussen kleine boetiekjes en de grotere modeketens. Een hongertje van al dat shoppen? Het culinaire aanbod in Houthalen-Helchteren reikt van sterrenrestaurants tot de degelijke brasseriekeuken en fijne snackbars. In de 16e-eeuwse Kasteelbrouwerij Ter Dolen ontdek je de bloeiende geschiedenis van Houthalen-Helchteren onder het genot van een vers gebrouwen biertje.
 • Comfort ontmoet ruimte

  Comfort ontmoet ruimte

  De ruime groene oprit met voldoende parkeergelegenheid vormt de eerste kennismaking met de woning. Binnenstappen doe je in een open leefruimte met een prachtige glaspartij aan de achterzijde voor het nodige daglicht en ruimtegevoel. Op die manier kan je hier in alle rust koken, leven én genieten met zicht op de tuin. Elke woning zet ook in op ruimte voor een berging en bureau om thuiswerk volledig mogelijk te maken.

  Via de trap betreed je de verdieping met drie mooie slaapkamers inclusief ruime masterbedroom. De badkamer is een echte gezinsbadkamer met een moderne inloopdouche, eventueel is een bad mogelijk. De badkamer en de masterbedroom bieden een zicht op de onderhoudsvriendelijke tuin met functioneel terras.

Beschikbaarheid

Overige panden

Overige panden Slpk. Opp. Prijs
Eengezinswoning – Heldenhof - lot 1 3 172 m² € 357.963
Eengezinswoning – Heldenhof - lot 2 3 172 m² € 343.064
Eengezinswoning – Heldenhof - lot 3 3 156 m² € 327.690
Eengezinswoning – Heldenhof - lot 4 3 152 m² € 329.148
Eengezinswoning – Heldenhof - lot 5 3 160 m² € 336.852
Eengezinswoning – Heldenhof - lot 6 3 161 m² € 341.202
Bouwgrond – Heldenhof - lot 7 (bouwgrond) 771 m² € 146.000

Downloads

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
Project

Project "Heldenhof"

vanaf € 146.000


Houthalen-Helchteren

 •  3 kamers
 • 152 - 172 m²